Haugalandsveggen

Klatring en populær sport

Med spenning i tursekken

Norge er selve paradiset for natur og fjell. Enten du vil på toppturer 1 000 meter over havet, klatre, stå på ski eller gå mindre turer i skog og mark finner du det her til lands. Når du drar på tur er det selvfølgelig viktig å pakke med seg det essensielle, men du må ikke glemme å ta med noe for tidsfordriv.

For mindre fjellturer har du utallige muligheter hvor som helst i Norge – det er bare å gå utenfor døren. I Oslo-området har du for eksempel Nordmarka med mange lange og fine turruter. Vil du ta deg til noen større fjell utenfor Oslo kan du enkelt hoppe på en buss eller et tog. Hvis du har bil er mulighetene enda flere. Ta med deg familien eller venner på en flott tur på fjellet – eller velg å dra alene.

Ta på deg fjellskoene og kle deg etter været. Det kan være lurt å pakke med seg god niste, nok vann, kanskje kaffe eller kakao på termosen og litt snacks som nøtter og sjokolade i sekken. Da har du kanskje alt du trenger, men vi kan minne deg på en viktig ting du kan ha glemt. Hva med litt underholdning på kvelden?

Vårt oppgraderte turtips til deg er nettpoker! Nettpoker er en veldig underholdende og spennende aktivitet som lett kan bli lukrativ moro. Neste gang du legger ut på en reise, hvorfor ikke laste ned en app på mobilen eller nettbrettet ditt før du drar? Spill nettpoker for å piffe opp sene, mørke og kjedelige kvelder.

Er du ute i terreng eller på fjell hvor dekningen er brukbar er jo en liten runde med nettpoker et helt perfekt tips. Spesielt hvis du er på tur alene er det ypperlig, men du kan jo også få familie og venner involvert. Del moroa! Vi synes at du alltid bør ha med deg noe form for tidsfordriv i tursekken, og anbefaler nettpoker på det sterkeste.