Haugalandsveggen

Klatring en populær sport

Klatrevegger i Oslo

Oslo er hovedstaden her i landet og den desidert største byen. Derfor er det ingen overraskelse at det er nettopp her de største og beste klatreveggene i Norge befinner seg. Uansett hvor stor erfaring man har, vil man finne utfordrende klatrevegger og buldreanlegg å prøve seg på.

Bjørnholthallen har god beliggenhet på utkanten av Oslo, side om side ved E6. Dette er en av de høyeste klatreveggene i Norge, og det er enkelt å dukke opp og sette i gang når man måtte ønske det. Holmen klatresenter i Nesbru er populært for de yngre klatrerne der ute, med mange gode klatrekurs og aktiviteter for de minste. Om du mener at Asker blir litt for langt å reise, har du Vulkan Klatresenter eller det verdenskjente Klatreverket å velge mellom i stedet. Vulkan Klatresenter på Kolsås har veldig gode muligheter for alle og enhver, med tre store klatrevegger og et buldreareal med mange ulike vanskelighetsgrader.

Er kun det beste godt nok, er Klatreverket stedet å besøke. Klatreverket er det desidert største klatreanlegget i Norge, og mange klatreentusiaster kommer hit fra andre land for å prøve seg på de vanskeligste seksjonene. Her har man en konkurransevegg, finérvegger, strukturvegger, en rissvegg, buldrehuler, et rapelltårn og en lang slakkline om man vil trene balansen. Klatreverket tilbyr også mange gode klatrekurs for både amatører og erfarne klatrere.